trajna šminka usana, trajna šminka, savich akademija, savich edukacija, savich pigmenti, boje za trajnu šminku usana

Trajna šminka usana i boja koja ostaje momentalno i jarko

Trajna šminka podrazumeva ključno pravilo: zadovoljan klijent je zadovoljan umetnik. Najlakše je ostvariti neverovatne trenutne rezultate koji će ti doneti gomilu lajkova na društvenim mrežama nakon tretmana. Ono čemu težiš je način na koji ti rezultati istrajavaju. Najlakše je odmah po tretmanu dobiti savršenu obojenost. Ali šta se dešava sa rezultatima par nedelja po tretmanu? Usne iz snova nisu one na kozmetičkom stolu. Usne iz snova su one koje po buđenju klijentkinja svakog jutra zatekne u ogledalu. Zbog toga je ona u tvom salonu. To je faktor koji određuje da li će se u njega vratiti.

 

Šta usne iz snova nisu

Ako zadovoljan klijent znači zadovoljan umetnik, pogađaš šta znači nezadovoljan klijent. Niz korektivnih tretmana, unošenje boje na po par nedelja, trošenje vremena, iscrpljivanje klijenta, a uvek jedan ishod. Klijentkinja se na korekciju vraća sa vrlo malo boje. Ili bez boje. Zašto je platila tretman ako od njega dobija isto što i od običnog ruža? Da li je problem u umetniku? Treba li promeniti salon? Da li je trajna šminka uopšte trajna? Potreban ti je intenzivniji pigment koji momentalno daje dobru pokrivenost.

 

nezadovoljan klijent, neuspela trajna šminka usana, edukacija, obuka, trening, trajna šminka

 

Možeš postati umetnik čija je trajna šminka usana istovremeno prirodna, živa i kvalitetna, ali i dugotrajna. Znam da zvuči neverovatno, ali korektivni tretmani ti nisu potrebni. Fotografija usana koju si okačila na društvenim mrežama nakon tretmana može biti prizor kome će se tvoja klijentkinja radovati svakog dana, mesecima nakon tretmana. Tada si kao umetnik uspela. Tada su tvoji radovi visokokvalitetni i cenjeni. 

 

Kako do usana iz snova

 

savich akademija, savich edukacija, trajna šminka usana, labello lips, boja za trajnu šminku usana

 

Zamisli pigment koji će ti omogućiti sve navedeno:

  • boja izgleda prirodno i usklađeno sa tenom i licem
  • visoka pigmentisanost i pokrivna moć boje
  • boja ne prelazi u neželjene hladne tonove
  • dugotrajnost postignutih rezultata
  • trajna šminka u svakom trenutku doprinosi prirodnoj lepoti i ističe je

 

Znaš li da se ne moraš odricati jednog poželjnog ishoda kako bi ostvarila drugi? Ne moraš birati između dugotrajnosti rada i intenziteta boje. Između intenzivne boje i prirodnog izgleda usana. Sve to možeš imati u jednoj bočici.

Mogu te obradovati – tu je, pred tobom! SAVICH linijom pigmenata za usne dobijaš boju visoke pokrivne moći i pigmentisanosti koja se stapa sa tenom klijentkinje i odaje prirodan, skladan izgled. Pred tobom su čak tri nijanse – Malina, Višnja i Nude.

 

  • Malinom dobijaš jarku i razigranu boju koja osvežava i podmlađuje, a ne izgleda napadno i neukousno, već se stapa sa tenom klijentkinje i odaje prirodan, skladan izgled.
trajna šminka, labello lips, savich malina, savich beauty, trajna šminka usana

  • Višnja je nešto tamnija i ugasitija, sa primesama terakote, izgledaće elegantno i zavodljivo, savršeno za svaku priliku.

 

savich višnja, labello lips, trajna šminka usana, savich beauty
  • Nude je tvoj izbor za najprirodniji izgled, nalikuje boji usana, a poseduje veliku pokrivnu moć i visoku pigmentisanost koje garantuju najlepše, a dugotrajne, žive rezultate.

 Nude usne, lip blush, trajna šminka usana, labello lips, pigmenti za trajnu šminku, savich beauty

 

Više ne moraš ni zamišljati, ni sanjati – ostvarili smo tvoje želje, kako bi ti mogla ostvariti želje svojih klijentkinja. Sa SAVICH linijom pigmenata više nikada nećeš raditi korektivne tretmane. Boje momentalno ostaju i predivno zacele. Isprobaj SAVICH liniju pigmenata i uživaj u stvaranju najzadovoljnijih osmeha u svetu trajne šminke!

Povratak na blog