Danijela Rubinić: Malim koracima do velikih uspjeha

Danijela Rubinić: Malim koracima do velikih uspjeha

Neizmjerna mi je čast biti dio Savich tima. Želim drugima prenositi svoje znanje i pružiti novim kolegama potporu koju ja nisam uvijek imala, govoreći o svojim ambicijama, u današnjem razgovoru, ističe Danijela Rubinić, edukatorka Savich Akademije.

 

Kako ste otpočeli karijeru umetnika trajne šminke?

Po struci sam dentalni tehničar, a u beauty svijet ušla sam prije dvadeset godina. Na samom početku, radila sam manikir. Tada sam upoznala gospođu koja je imala trajnu šminku usana, obrva i trajni ajlajner. Oduševila sam se praktičnošću koju žena dobije trajnom šminkom. Tako se rodila ideja. Prije osam godina, završila sam edukaciju za mikroblejding i od tada trajna šminka postaje moja strast.

Sada, dvadeset godina kasnije, imam 45 godina, udata sam, majka dvoje djece i vlasnica studija za uljepšavanje. Osim tretmana trajne šminke radim sve vezano za njegu noktiju, ekstenzije trepavica, te njegu lica microneedling tretmanima.

 

Koliko je Savich edukacija bila važna za Vas?

Gospođu Hristinu Savić uočila sam na društvenim mrežama prije nekih godinu dana. Pratila sam i proučavala njene objave i maštala kako bi bilo divno doći do nje i proći njenu obuku. Privukao me je jednostavan i pristupačan način na koji prenosi svoje znanje.

Trening mi je pomogao da na brži i jednostavniji način dođem do rezultata. Nakon edukacije, korišćenjem magnum igle, ubrzaću rad i smanjiti traumu kože. Savich koncept tretmana definitivno se razlikuje od ostalih po tome što su same boje savršeno pigmentirane, te se lako unose pod kožu zahvaljujući magnum iglama i načinu rada sa njima. Dlačice koje se iscratvaju ostaju savršeno pod kožom, bez razlijevanja, te pigmenti blijede ne ostavljajući neželjene tonove pod kožom.

 

Smatram da je odlicna stvar kod Savich Beauty Akademije to što studentima omogućuje pristup platformi, te na taj način imaju uvid u edukaciju i ako dođe do neke nedoumice tokom rada, lako se mogu prisjetiti.

 

Gde vidite sebe u saradnji sa Savich Beauty Akademijom?

Došavši na sam trening nisam ni sanjala da će gospođa Hristina prepoznati moju želju za radom, te mi ponuditi dalju suradnju. To me iznimno obradovalo i dalo mi krila! Neizmjerna mi je čast biti dio Savich tima i time prenositi svoje znanje drugima.

Radujem se suradnji jer ću imati priliku rasti i napredovati u svom poslu, steći nova poznanstava i prijateljstva. Imat ću priliku drugima prenositi svoje znanje i pružiti novim kolegama potporu koju ja nisam uvijek imala.

 

Malim koracima do velikih uspjeha!       

 

edukacija, trajna šminka, puder obrve, labello lips, iscrtavanje dlačica, obuka, kurs, savich akademija
Možete se prijaviti za Danijelinu edukaciju rada puder obrva ovde.
Povratak na blog