savich akademija, savich edukacija ztajne šminke, obuka, trening, trajna šminka obrva, trajna šminka usana, puder obrve, senčenje dlačica, labello lips

Anamarija Dodig: Kod trajne šminke težim jednostavnošću do savršenstva

Pomislila sam – još ću isprobati Savich pigmente i ako to nije ono čemu težim, više nikada neću ulagati u trajnu šminku niti investirati u edukaciju, kaže Anamarija, a vi čitate priču o važnoj saradnji koja je tako otpočeta.

 

Na koji način ste ušli u svet trajne šminke? Kako je tekao Vaš umetnički razvoj?

Trajnom šminkom sam se počela baviti prije otprilike deset godina, kad je postalo popularno japansko iscrtavanje obrva.  Bio je to veliki pomak u odnosu na trajnu šminku koju sam vidjela do tada  i koja je izgledala kao stara tetovaža. Japansko iscrtavanje obrva izgledalo je puno prirodnije i ljepše. Bilo je to veliko oduševljenje jer nisam više morala svako jutro crtati obrve olovkom i prenijela sam to oduševljenje na svoje klijentice.

Nakon nekoliko mjeseci, postala sam svjesna da nešto nije u redu s pigmentima jer se boja počela transformirati u crvene ili plavo-sive tonove i to mi se nikako nije sviđalo. Nastavila sam potragu za nečim boljim i počela raditi s aparatom i pigmentima za trajnu šminku. I tako sam skoro svaku godinu u potrazi za što prirodnijim izgledom trajne šminke pohađala razne edukacije.

Kako ste došli do Savich edukacije?

Na Instagramu sam uočila Savich pigmente i pomislila sam da je to ono što sam oduvijek tražila. Pomislila sam – još ću isprobati ove pigmente i ako to nije ono čemu težim, više nikada neću ulagati u trajnu šminku niti investirati u edukaciju.                                         

Kod trajne šminke težim jednostavnošću do savršenstva. Za sebe mogu reći da sam odgovorna i ozbiljna osoba i da uvijek stojim iza onog u šta istinski vjerujem, i isto očekujem od Savich Akademije. Suradnjom sam prezadovoljna i oduševljena sam lakoćom unosa, pogotovu nakon edukacije.

 

edukacija trajna šminka obrva senčenje dlačica puder obrve savich beauty

Po čemu se Savich edukacije izdvajaju od ostalih koje ste pohađali?

Savich treninzi su drugačiji od ostalih, apsolutno! Hristina prenosi znanje na neposredan način, pojednostavljuje gradivo, tako da svatko može lako usvojiti novo znanje. Ono što je teško, učini lakim i to je dobar predavač! Ovakva vrsta edukacije zbilja ti da ,,vjetar u leđa”. Nakon edukacije, skratila sam vrijeme rada, a rezultati su puno prirodniji.

Zašto birate Savich koncept tretmana?

 Savich koncept tretmana je fleksibilan i ostavlja ti prostor za vlastiti umjetnički razvoj. Drugačiji je od ostalih jer nije striktan, ne promovira copy/paste način rada, njeguje individualan pristup pri svakom tretmanu. Velika pomoć u mom radu je to šta napokon radim s pigmentima u koje vjerujem. Sve mi se sviđa kod Savich tretmana – sviđa mi se sastav pigmenata i to što ne izgleda umjetno ,,umrežen” u koži. Sviđa mi se što pigment brzo ostaje u koži, a tretman teče fluidno i brzo na veliko oduševljenje klijentica i mene. Sviđa mi se jer dobijemo odlično zacijeljene rezultate s minimalnom potrebom za nadopunom. Sviđa mi se jer je raditi  sa Savich pigmentima  i tehnikama pravo zadovoljstvo!

 

Povratak na blog